אוכל

מיכל מישר-רטנר והקרקר בטטה. צילומים פרטי, מיכל מישר-רטנר

זהירות, זה מדבק: את הקרקר בטטה של מיכל מישר-רטנר לא תוכלו להפסיק לאכול

מיכל מישר-רטנר התחילה לבשל בריא עם לידת בנה השני, מתפעלת עמוד מתכונים באינסטגרם וכבר יצא לה להכין כדורי שוקולד עם שעועית שחורה. קבלו את המתכון שלה לקרקר בטטה טבעוני

סיון גיטליץ ועוגת הטריקולד

המצרכים: הרבה סבלנות. סיון גיטליץ מסניף הדואר ב-G עם מתכון לעוגת טריקולד

קצת על עצמך: “אני סיון גיטליץ, אני בת 38, נשואה לשאול, עורך דין אזרחי-מסחרי ועבודה ואמא לשלושה: ארייה בת ארבע, שיין בן שנתיים וקיילה בת ארבעה חודשים. אנחנו מתגוררים במרכז כפר סבא, קרוב לעבודה שלי בקניון G, שם אני זכיינית של סניף דואר ישראל מזה שש שנים. חוץ מזה, אני מייסדת קבוצת סופ”ש עם אמא, […]

לירון מדואל, קאפקייקס ריבת חלב. צילום פרטי

חם מהתנור: לירון מדואל ממינימרקט עליה מפתיע עם מאפינס ריבת חלב וקינמון

כילד לירון מדואל הכין עם סבתא עוגיות תוניסאיות. בתור נער בישל לחברים כשההורים טסו לחו"ל. "עד שהתחתנתי בישלתי ואפיתי, אבל לא יכולתי להתחרות באשתי", הוא מודה

מיכל טראוריג ושלומי בן שימול. צילום נמרוד כהן

השחקנית, העיתונאית והבשלנית מיכל טראוריג חולמת על מלבי ומכינה לכם קוסקוס לשבת

היא היתה שחקנית, אחר כך עיתונאית (גם בצומת השרון) ועכשיו היא ובן זוגה שלומי בן שימול פתחו יחד מסעדה בכפר סבא. למיכל טראוריג יש גם מתכון לקוסקוס אמיתי

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון כפר סבא"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר