אוכל

מיכל טראוריג ושלומי בן שימול. צילום נמרוד כהן

השחקנית, העיתונאית והבשלנית מיכל טראוריג חולמת על מלבי ומכינה לכם קוסקוס לשבת

היא היתה שחקנית, אחר כך עיתונאית (גם בצומת השרון) ועכשיו היא ובן זוגה שלומי בן שימול פתחו יחד מסעדה בכפר סבא. למיכל טראוריג יש גם מתכון לקוסקוס אמיתי

קרמבו ללא גלוטן. צילום עינת חזן

כל הדרך אל הקרמבו: עינת חזן מפציצה עם מתכון למעדן החורפי

עינת חזן חיה שנים רבות בארצות הברית, עד שהחליטה לחזור לישראל ולהתמקם ברעננה. בגלל מחלת הצליאק של בתה, היא למדה לבשל לחלוטין ללא גלוטן, ויש לה מתכון שאי אפשר לעבור את החורף בלעדיו

מימין למעלה ועם כיוון השעון: פאולה עמרני. צילום מוניקה פיץ; קארין אוחיון. צילום עזרא לוי; רות סער; פנחס ועליזה מנטין

חגיגי אורגינל: האנשים שלא מוותרים בחג על המאכלים שעליהם גדלו. ויש גם מתכונים

גפילטע פיש, כפתה דה פרסה, פסטייה, חריימה או קוסקוס עם טבחה. חמישה סיפורים על תושבים שלא מוותרים בחג על האוכל עליו גדלו כילדים. ויש גם חמישה מתכונים כמובן

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון כפר סבא"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר