אוכל

קרמבו ללא גלוטן. צילום עינת חזן

כל הדרך אל הקרמבו: עינת חזן מפציצה עם מתכון למעדן החורפי

עינת חזן חיה שנים רבות בארצות הברית, עד שהחליטה לחזור לישראל ולהתמקם ברעננה. בגלל מחלת הצליאק של בתה, היא למדה לבשל לחלוטין ללא גלוטן, ויש לה מתכון שאי אפשר לעבור את החורף בלעדיו

מימין למעלה ועם כיוון השעון: פאולה עמרני. צילום מוניקה פיץ; קארין אוחיון. צילום עזרא לוי; רות סער; פנחס ועליזה מנטין

חגיגי אורגינל: האנשים שלא מוותרים בחג על המאכלים שעליהם גדלו. ויש גם מתכונים

גפילטע פיש, כפתה דה פרסה, פסטייה, חריימה או קוסקוס עם טבחה. חמישה סיפורים על תושבים שלא מוותרים בחג על האוכל עליו גדלו כילדים. ויש גם חמישה מתכונים כמובן

משה גוטנטג

במטבח עם משה גוטנטג | "לבשל זו הדרך שלי להוציא את היצירתיות שבי"

משה גוטנטג למד לבשל לגמרי לבד והיום הוא מתמחה בפשטידות, קינוחים ואוכל איטלקי. הגאווה הכי גדולה שלו היא כשהילדים אוהבים את האוכל שהוא מכין, ומתברר שהמוזיקה האלקטרונית שהוא עושה בבית גם עוזרת לו לבשל

גלידות כפר סבא. פינגווין, גולדה ודלי קרים

כדור הרגעה: חמש גלידריות בכפר סבא שיצננו לכם את השרב

מלוח או מתוק, עם שילובים חדשים, בגביע או במשקל, וגם גלידות לטבעונים, ללא סוכר וגלידת יוגורט. במיוחד לשרב – יצאנו לסיבוב גלידריות בכפר סבא כדי להביא לכם את כל הטעמים המומלצים ואת והמחירים

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון כפר סבא"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר