גיא פורת. צילום רועי יוספי

ביקור בג'מס | גיא פורת רץ בין מקלחות והרדמות לבירות והופעות

הכפר סבאי גיא פורת הוא זכיין של ג’מס בהרצליה וברמת החייל. הוא בטוח שהעבודה בלילות משאירה אותו צעיר והכי קשה לו כשהילדות רוצות את אבא לפני השינה. ויש לו גם מתכון לקוקטייל עם הבירה המקומית

פורסם בתאריך: 28.11.19 12:53

קצת על עצמך: "אני גיא פורת, בן 33, תושב כפר סבא, נשוי לשלי, אחות בבית החולים בילינסון, ואבא של אלמה בת 3.5 ומאיה בת חצי שנה. אני זכיין של רשת ג’מס ביר פקטורי בסניף ברמת החייל מזה ארבע שנים וחצי, וזכיין פעיל והמנהל של סניף הג’מס בהרצליה פיתוח, ברחוב משכית 14, מזה שנה וחצי, ביחד עם שותפים. חוץ מזה, למדתי פסיכולוגיה באוניברסיטת אריאל ואני בוגר תואר ראשון בפסיכולוגיה אירגונית ובמדעי ההתנהגות. אני אוהב את מה שאני עושה ואני גם מעביר הרצאות על הצלחה עסקית לסטודנטים במסגרת מל”א (מרכז ללימודים אקדמיים)”.

איך החיים כשעובדים בלילה: “אינטנסיביים. רצים למקלחות לילדודס בבית והרדמות, וחוזרים לערב שמח עם הרבה סיפוק מאירוח אישי עם בירה ואוכל טריים. בעבודה כזו אני חייב למצוא איזון בין חיי משפחה לעבודה. זה שילוב לא פשוט. מאחר וימי שישי בערב הג’מס סגור, זה הפך לזמן משפחה נטו”.

קצת על הבר: “ג’מס הרצליה פיתוח זו בעצם מבשלה של בירה טרייה שמכינים במקום, לצד מנות אוכל טרי והופעות חיות של אמנים מובילים. אנחנו חלק מרשת של ברים והקטע של המקום זו הבירה הטרייה, האווירה, מגוון הבירות הייחודי למקום, כמו למשל בירת חיטה עם אחוז אלכוהול גבוה, או הפילס והדארק לאגר. יש לנו אוכל מגוון. מנות הדגל שלנו היא נקניקיות אנטריקוט שמנקנקים אצלנו במקום מדי יום, וגם כבד קצוץ”.

רקע בתחום: “אני שנים בתחום חיי הלילה. לפני שהגעתי לג’מס ניהלתי את מועדון הממד החמישי בתל אביב במשך שנים רבות. עבדתי גם כמנהל צוותי שטח בתחום הסקרים וגם פיתחתי אפליקציה עם ידידה בשם צ’ק ספוט , לסימון מקומות מוזמנים מראש, המאפשרת שיחה וירטואלית”.

המשקה שלך: “ברור שבירה, לא?”.

מה שותים הכי הרבה במקום: “בירות מכל הסוגים, אבל בעיקר בירת חיטה בווארית שמוגשת עם סלייס של תפוז”.

הכי מיוחד: “לארח אנשים, לשמח אותם ולהוציא אותם באנרגיות יותר טובות מאיך שהגיעו אלינו”.

הכי קשה: “כשצריך לחזור לעבודה כשהילדות עוד לא נרדמו ורוצות את אבא”.

הכי כיף: “כשעובדים בלילה. העבודה בלילה שומרת אותך צעיר. ויש גם את המוזיקה הטובה, העובדים שנותנים לך הרגשה של משפחה והאווירה שהיא מדהימה”.

אם לא חיי הלילה: “הייתי עושה משהו בתחום הפסיכולוגיה, קלינית או ארגונית”.

הערב הכי מצליח: “הופעות בימי ראשון, שזה אומר הגעה מסיבית של כמות גדולה של אורחים בפרק זמן מאוד קצר”.

היום הכי מיוחד בשנה: “יום הולדת שנה לסניף הרצליה. חגגנו באירוע מטורף ומושקע שהיה ממש פסטיבל, עם אמנים מהשורה הראשונה, דוכנים שווים ומאות אנשים שמחים ונהנים”.

טיפ לצעירים ששותים: “תאכלו תוך כדי, כי זה עוזר להוריד את האלכוהול וגם שומר על הכיף בלי ההרגשה הלא נעימה שאחרי”.

טיפ לבעל בר מתחיל: “תשקיע בעובדים. בהדרכות מעשיות ובסימולציות שירות שעוזרות להעביר לעובדים את החומר”.

 

משקה השבוע

Honey Jem’s 8.8

צילום רועי יוספי

המרכיבים:

40 מ”ל ג’ק דניאלס דבש
10 מ”ל סירופ שקדים
5 מ”ל סירופ אבטיח
10 מ”ל מיץ אננס
15 מ”ל מיץ רימונים
40 מ”ל בירה ג’מס 8.8
עלה רוזמרין
3 פלחי תפוח עץ

אופן ההכנה:

מקררים כוס היי בול. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח. מוזגים לכוס מלאה בקרח גרוס ומקשטים בפלחי תפוח ועלה רוזמרין.

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון כפר סבא"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר