קייטרינג מומלץ לאירועים. תמונה ממאגר Shutterstock
קייטרינג מומלץ לאירועים. תמונה ממאגר Shutterstock

קייטרינג מומלץ לאירועים: את האירוע הזה האורחים לעולם לא ישכחו

כולנו יכולים להסכים שכאשר אנחנו מגיעים לאירוע הדבר שאנחנו הכי מחכים לו הוא האוכל. אוכל טוב שווה אירוע טוב. אז אם אתם מתכננים אירוע בקרוב, אגדנו עבורכם את חברות הקייטרינג לאירועים המומלצות ביותר שיגרמו לאורחים שלכם להזיל ריר ולדבר על האירוע חודשים.

פורסם בתאריך: 21.7.19 11:53

פלפלונים

אחת הדרכים הכי נפוצות בישראל ללמוד בישול, היא לשבת על השיש ליד אחד ההורים, או הסבתא, ופשוט לצפות בתנועות הידיים הייחודיות, אלה שזוכרות דורות של בישול וטעמים מיוחדים. את דרכה בעולם הבישול החלה ענת בלאס, השפית והבעלים של קייטרינג 'פלפלונים', בדיוק כך. "אני מבשלת מאז שאני זוכרת את עצמי" אומרת ענת. "אבא שלי לימד אותי לבשל. כשבגרתי עשיתי תואר שני בחינוך, הייתי מרצה באוניברסיטה ועבדתי עם ילדים לקויי שפה. אהבתי את העבודה שלי מאד, אבל תמיד רציתי לחזור לבשל. היה חשש מסוים, להפוך תחביב למקצוע, יש בזה סיכון, אבל כבר 11 שנים שאני בקייטרינג ולא מפסיקה ליהנות".

פלפלונים. צילום: ענת רייזר

פלפלונים. צילום: ענת פייזר

פלפלונים זה הבייבי שלי

אחד הדברים המייחדים את הקייטרינג הוא ההקפדה על כל פרט, באירועי בוטיק אינטימיים. "במקסימום אני עורכת אירוע ל-60 איש, אבל לרוב זה אירועים אפילו קטנים יותר, ואני עושה בהם את הכל, מהתחלה ועד הסוף. אני בוחרת את הירקות בעצמי, יש לי קצב אחד שאני הולכת אליו כדי לקנות עוף, קצב אחר שבוחר עבורי נתחי בקר, קצב שלישי שמתמחה בבשר כבש, ואני מגדלת את עשבי התיבול בעצמי בגינת התבלינים שלי. אני מבשלת, אני טועמת, אני מגישה. כשהאירועים עולים מעל 50 איש, אני מביאה עובדים לעזור, אבל זה הבייבי שלי. אני כל הזמן מתחדשת, מוסיפה מנות, מנסה דברים חדשים, מתנסה עם סגנונות. גם אופי האירועים משתנה עם הזמן. בעבר הייתי עושה בעיקר אוכל משובח לארוחות משפחתיות ואירועים משפחתיים כמו ברית, בר ובת מצווה, ימי הולדת, היום אני יכולה לתת מענה גם לאירועי בוטיק קטנים ורשמיים יותר. אני מתאימה את התפריט לאירוע. וכשיש ימים בלי אירוע, כשאני יכולה לבשל למשפחה שלי,זה המקום לנסות מנות מעניינות ולהתחדש, ויש לי הזדמנות לפנק את המשפחה שלי באוכל שהם הכי אוהבים".

אז בואו נדבר על האוכל

כפי שכבר נאמר, התפריט של 'פלפלונים' מגוון ונועד להתאים לאירוע ולרצון הלקוחות. "אני עושה אוכל שמצד אחד הוא ביתי ומהצד השני משודרג" אומרת ענת. "אני מכינה תבשילי בקר, מנסף, קציצות, אבל גם סביצ'ה דניס ופטה כבד. התפריט המלא מופיע באתר שלי, אבל לכל לקוח אני בונה תפריט שיתאים לאירוע המיוחד שלו. אנחנו מנהלים שיחה, רואים מה הכיוון ומה הפנטזיה ולפי זה בוחרים את המנות. זו יכולה להיות ארוחה שכולה עיקריות בשריות, ארוחה של מנות קטנות עם צלחת ומזלג, מנות שיתאימו גם לצמחונים ולטבעוניים בחבורה או במשפחה. זה לא קייטרינג כזה שבוחרים שלוש מנות, חמישה סלטים וסיימנו".

ומה לגבי התקציב?

גם שיקול התקציב נכנס, כמובן, בעת בניית התפריט, וענת משתדלת ללכת לקראת הלקוח, אך לעולם לא במחיר הסטנדרטים הגבוהים של איכות שהיא מציבה. "יש עסקים שעובדים למשל עם בשרים קפואים ומציעים מחירים מסוימים שאני לא עומדת בהם וגם אין לי כוונה לעמוד בהם. אני עובדת עם חומרי גלם משובחים, ואני עומדת מאחורי מה שיש לי להציע. יחד עם זאת, אני מנסה ללכת לקראת הלקוח, היכן שאפשר, אז לפעמים אני פשוט אציע ללקוח כל מיני רעיונות לדברים שהוא יכול להכין בעצמו בקלות, כדי לחסוך לו כסף ושעדיין יהיה תפריט עשיר ומגוון".

אירועי בוטיק מושלמים

לצד האוכל, מציעה ענת גם מענה שלם לאירועי בוטיק. "אחרי שעבדתי זמן מה בתחום, ראיתי שאנשים מחפשים מענה מקיף יותר ולכן הלכתי ללמוד עיצוב אירועים במכללת שנקר. כיום, לפי בקשת הלקוח, אני מגיעה עם כל הציוד, כלים יפים, מפות, פרחים, פתקים קטנים עם שמות המנות ועוד, וכך הם לא צריכים לדאוג לכלום, רק להגיע וליהנות. במידת הצורך, אני גם עובדת עם חברות להשכרת ציוד וצוות מלצרים, כך שבאמת הכל מכוסה. אני גם דואגת להביא את האוכל כשהוא חם וטרי. אני מבשלת הכל אצלי, מתאמת עם הלקוח ממש את זמן הגעת האורחים ודואגת שהכל יהיה מתוזמן כך שהאורחים יקבלו את הכל חם. את הפינישים האחרונים כמו לתבל סלט ירוק, אני עושה במקום, כדי שיהיה הכי טרי ורענן שאפשר. וזה עובד. המחמאה הטובה ביותר היא כאשר משפחות חוזרות להזמין אותי שוב ושוב לאירועים שלהם, כי הם לא שכחו את הטעם והשירות הטוב מהאירוע הקודם".

פלפלונים ממולאים. צילום: ענת פייזר

פלפלונים ממולאים. צילום: ענת פייזר

ענת מוסיפה: "אחרי שנים של עבודה במטבח, החלטתי לשתף גם אחרים באהבה הגדולה שלי לבישול ולאירוח. הגיע הזמן לתת טיפים לאנשים שפחות מנוסים במטבח, אבל מאד רוצים לדעת איך נכנסים לעניינים בכל מה שקשור בבישולים. לכן, החלטתי לפתוח את המטבח הביתי והמקצועי שלי למי שרוצה ללמוד כמה מיסודות הבישול. בסדנאות הבישול החדשות שלי נלמד לעבוד עם עוף ובשר וכמובן עם מגוון ירקות. נחשוף כמה טיפים וסודות מקצועיים שיהפכו את הבישול שלכם להרבה יותר יעיל ונוח ואת המאכלים שתכינו לטעימים הרבה יותר. הסדנאות תיערכנה בקבוצה קטנה של עד 4 משתתפים/ות בביתי שבמושב גן חיים.

בואו להיות חלק מקבוצה קטנה שתכנס יחד למטבח ו,למד יחד איך עושים זאת נכון – בלי בלגן, בלי לחץ ועם המון אהבה לאוכל ולבישול. בסיומה של כל סדנה נשב לארוחת צהרים מעשה ידינו.
לפרטים והרשמה >>>

https://www.funzing.com/sd/Bv03nw
https://www.funzing.com/sd/UKaaHx
https://www.funzing.com/sd/PCoGCo
פלפלונים – קייטרינג בוטיק
טלפון להזמנות: 054-5802554
מייל: [email protected]
מעבר לאתר 
מעבר לאינסטגרם 
מעבר לפייסבוק 

סלט בורגול וחמוציות. צילום: דרור הופמן

סלט בורגול וחמוציות. צילום: דרור הופמן

ביף בורגיניון. צילום: ענת פלייס

ביף בורגיניון. צילום: ענת פייזר


אירוע מעולם אחר: קייטרינג נוליס וקונספט הפינגר פוד

רואת החשבון רונית חיון-טבוך החליטה שלא בא לה עוד להתעסק עם מספרים, אז היא עברה לעבוד עם הידיים. ככה נולד העסק החדש קייטרינג נוליס שמציע מגשים של אוכל טעים ואיכותי שיקפיצו לכם את החגיגה.

פעם, לפני זמן לא רב, מה שהיה חשוב לרואת החשבון רונית חיון-טבוך זה לעמוד ביעדים מספריים ולהציג מצגת בישיבת הנהלה שכולם יתפעלו ממנה. אלא שמאז הרבה מתוקים ומלוחים עברו בין ידיה, והיום לשף קונדיטור יש דברים חשובים יותר בחיים: לדאוג לכם לאירוע שלא תשכחו כבעלים של קייטרינג נוליס.

"ב-2013 החלטתי להפוך את התחביב למקצוע ופתחתי עסק בשם נולי מתוקים על שם הילדים שלי", מסבירה חיון-טבוך. "אלא שאנשים תרגמו את השם שלי לחוויה שהיא אך ורק של מתוקים, אז החלטנו להמשיך להתפתח מקצועית וממגשי אירוח ילדנו לפני שלוש שנים ילד חדש: קייטרינג נוליס החלבי שיושב בראשון לציון אבל מגיע לכל מקום בארץ".

הקייטרינג של נוליס מבוסס על קונספט הפינגר פוד שמשמעותו מאפים קטנים ואישיים, בגודל של אצבע, שאוכלים עם הידיים. יש מטעמים מהמלוח, יש מטעמים מהמתוק, והמבחר עצום כדי להבטיח דבר אחד – שאף אורח לא ייצא רעב. וההצלחה מוכחת: האוכל המשביע והאיכותי, לצד הכמות הרבה, משאירים אצל המארחים מנות רבות להמשך החגיגה גם אחרי שהאירוע מסתיים.

"המטרה שלי היא לשמח אנשים, שהאורחים יתפעלו. הכי חשוב לי שיחזרו אליי. הקטע הרווחי פחות מדבר אליי בשלב זה", מבהירה חיון-טבוך. "בגלל זה אני לא מעלה מחירים. אני לא מוכרת כמויות של אוכל. האיכות חשובה לי והחדשנות. כל היום אני חושבת על חיבור של טעמים. חשוב לי שהלקוחות שלנו יחזרו אלינו כי יש בזה אמירה. הרי לאדם יש אירוע או אחד שניים גדולים בחיים, ואם הוא בוחר לחזור אליי סימן שקיבלתי את החותמת שהעברתי לו את מה שרציתי להעביר מבחינת החוויה".

אז מה בעצם קייטרינג נוליס רוצים להעביר? חיון-טבוך ואנשיה מגיעים שעה לפני בוא האורחים, מסדרים בופה מלוח ועשיר ובנפרד פינת מתוקים על מגשים שהם מספקים ולפני שכולם נכנסים הם עוזבים במהירות. המטרה היא שאנשי נוליס והמארחים לא ייפגשו. חיון-טבוך גם לא מוכנה שהמארחים, או מי מאורחיהם, ישימו לצד הדברים שיצאו תחת ידיה אוכל משלהם כל עוד היא או אנשיה שם. אחרי שהם עוזבים "שיעשו מה שהם רוצים" כלשונה. "בגלל זה העסק שלנו מצליח כי משהו בינוני לא נכנס לשולחן. אין אצלי בינוניות אחרת הלקוח לא יחזור", היא מבהירה.

קייטרינג לאירוע מושלם. צילום עצמי

קייטרינג לאירוע מושלם. צילום עצמי

לקוחות רבים מעידים על מחיר נמוך ביחס לאיכות ולתוצר מאוד גבוהים.

"היה לי סוג של מוטו: להגיע לכל בית בישראל. אני לא מסתכלת על הקטע הרווחי אלא עוסקת באהבה. במחמאות מהמארחת. זה הרבה יותר חשוב מלסדר את המספרים בעוד ישיבת דירקטוריון. המספרים לא מעניינים אותי היום. אני מתרגשת מכל אירוע כאילו הוא הראשון שלי וגאה במקום שאליו הגעתי. תוך כדי למדתי את כל מה שאני יודעת, ואני עוד עוברת כל העת השתלמויות בארץ ובעולם".

בעולם הקייטרינג החלבי הקשוח בעלי עסקים צריכים לדעת למצוא את הייחודיות שלהם וכזו היא חיון-טבוך. השף קונדיטור מצליחה לדאוג שכל אירוע יתקתק כמו שעון ומספקת שקט נפשי למארחים וזמינות גבוהה. "כולם טובים וצריך התמדה", היא מבהירה. "אז השמיים הם הגבול. זו לא קלישאה. זו המציאות כשאתה מאמין בעצמך. עשיתי אירוע קטן שם ראתה אותי מפיקת אירועים ששכרה אביבית בר זוהר. היא התלהבה ועשיתי גם לאביבית את האירוע. משם השולחן הגיע לאייטם בגיא פינס ונוצר הבאזז. כולם נוהרים להזמין מאיתנו והפכתי לסוג של קייטרינג לסלבס לאחרונה".

יש תפריט ידוע מראש?

"אין לי תפריט כתוב מראש. המוצרים תמיד משתנים ולכן אני לא רוצה להתחייב. הכל תלוי בחומרי הגלם העונתיים. אדם מתקשר, אומר כמה אנשים, מה החגיגה ומתי. גם מה האזור בארץ. אם זמינים שולחים באותו הרגע תמונות להמחשה ותפריט שאפשר לשנות. אנחנו מגיעים לכל הארץ".

אז אם אתם שוברים את הראש על אוכל לאירוע משפחתי עם עשרות רבות של אורחים, או חושבים איך לגוון ולתת צבע אחר למסיבה רבת משתתפים שלא יפסיקו לדבר עליה, נסו את קייטרינג נוליס החלבי. איכות חומרי הגלם, המחיר השפוי ובעיקר החיוך של רונית חיון-טבוך יגרמו לכם לבוא אליה גם באירוע הבא.

קייטרינג נוליס
טלפון:058-5511555
קישור לפייסבוק
קישור לאינסטרגם

ללקק את האצבעות. צילום עצמי

ללקק את האצבעות. צילום עצמי


סנדוויץ' פקטורי

אחד הערכים החשובים שמוביל עסקים להצלחה הוא שמירה על גמישות, חדשנות ויכולת להיות קשוב לצרכי הקהל. הכירו את סנדוויץ' פקטורי – מוסד בתחום שירותי הקייטרינג הקל שנותן פתרונות למגשי אירוח טעימים, טריים ואסתטיים לכל אירוע ונקודה בארץ.

לפני 22 שנה חזר אשר גלס מניו יורק, הוא השאיר מאחוריו שתי מסעדות בדאון טאון של מנהטן, אבל הביא איתו את כל הידע המקצועי שצבר, את הריחות והטעמים, את השירות האיכותי והאווירה הנעימה, ואת המגוון העשיר של הסנדוויצ'ים. בשנת 1995 הוא הקים את סנדוויץ' פקטורי באחד העם בתל אביב, שם שיווק בהצלחה רבה סנדוויצ'ים וסלטים למרכז העסקים באזור הבורסה בתל אביב. מאז העתיק את עסקיו להרצליה פיתוח וסנדוויץ' פקטורי הפך למוסד בתחום שירותי הקייטרינג הקל, ומהחלוצים שמעניקים פתרונות למגשי אירוח אסתטיים וטעימים – ממסיבת רווקות ועד אירועי ניחום אבלים, מישיבות וכנסים ועד בריתות.

סלסלת פירות. צילום: נתנאל ישראל

סלסלת פירות. צילום: נתנאל ישראל

מגוון סנגוויצ'ים לאירועים. צילום: נתנאל ישראל

מגוון סנגוויצ'ים לאירועים. צילום: נתנאל ישראל

.
שירות בוטיק שמתעדכן כל הזמן

"אנחנו שירות בוטיק, שעובד עם מגוון רחב של קהלים וחברות: חברות ביטוח, חברות הייטק, חברות תרופות, אפל, גוגל, אמזון ופייסבוק. הפלטפורמה שלנו באינטרנט היא מהראשונות בתחום", אומר אשר גלס, "אני מבין טרנדים ומקשיב לצרכנים, הגעתי מניו יורק ובניתי שם את הכול בעשר אצבעות, הגעתי לכאן עם התעוזה להציג את כל מה שלמדתי וצברתי. אין גבול למה שאנחנו יכולים לעשות, שיווקנו פתרונות מזון גם לאירועים בקנה מידה עצום כמו אירועי פתיחת המכבייה.

"העולם השתנה ואנחנו משתנים איתו. היום נכנסים אלינו מדי יום כ-500 איש לאכול סלט. יש לנו את הסלטייה הכי גדולה בארץ. כשהציבור מבקש ללא גלוטן זה מה שהוא יקבל. אנחנו משתנים כל הזמן ומתעדכנים בטרנדים. דוגמא אחת לכך היא שהעסק בשנה הקרובה יעבור תהליכי היפרדות מחומרי הפלסטיק ומעבר למוצרים מתכלים במגבלות האפשריות".

סנדוויץ' פקטורי הוא קייטרינג כשר והעסק נמצא בבעלות משפחת גלס. מה שמייחד את סנדוויץ' פקטורי הוא לא רק האיכות, המקצוענות וחומרי הגלם הכי טובים שיש אלא גם רמת היצירתיות והחדשנות. "עשיתי בית ספר בניו יורק", אומר אשר, "באמריקה לא רק שהלקוח תמיד צודק הוא גם מקבל שירות כאילו הוא המלך. רמת השירות גבוהה מאוד, אני אימצתי את החשיבה האמריקאית וכפי שאני רואה את זה שירותיות זה לא בושה. יש אצלנו שוויון מלא, עבדו אצלנו ילדים ומבוגרים מיוחדים. הנושא הזה נקרא 'קהילה', ובאמריקה הוא מאוד חשוב ומשמעותי".

ההתמחות העיקרית של סנדוויץ' פקטורי היא באספקת מגשי אירוח מעוצבים, מפנקים וכמובן טעימים במיוחד. בין היתר תוכלו למצוא מגשי כריכים טריים (בשרים, חלביים או צמחוניים/טבעונים), מגשי ירקות חתוכים ומטבלים, מגשי פירות העונה, קינוחים מתוקים או מלוחים וארוחות ארוזות לטיולים. שירות המשלוחים כאמור ניתן לכל נקודה בארץ, וכולל את כלי האוכל החד פעמיים ומפות שולחן.

שירותי הקייטרינג כוללים אספקה מלאה של הציוד, מלצרים, דוכנים ועוד.

פרטי התקשרות

טלפון להזמנות: 03-5666666
מעבר לאתר 
מעבר לפייסבוק 
כתובת: אריה שנקר 16 הרצליה

אשר גלס. צילום: דנדי

אשר גלס. צילום: דנדי


שקמה קייטרינג בוטיק חלבי – דמיון, יצירה, טעמים

בישול הוא חוויה, תשוקה, רגש ויצירתיות, אך הוא גם דיוק, כימיה והקפדה על פרטים. זה אולי נשמע כמו סתירה, אך כששומעים את סיפורה של שקמה, וטועמים את מעשי ומאפי ידיה, מבינים עד כמה הנוסחה הזו נכונה ועובדת מצוין.

שקמה, בת 35, בוגרת לימודי תואר ראשון בביולוגיה ותואר שני בניהול טכנולוגיה, ידעה תמיד שיום אחד תתמסר לתשוקתה האמיתית – המטבח. אוכל, אפייה ובישול תמיד היוו עבורה את אחת מאהבותיה הגדולות, וכבר בילדותה נהגה לבלות שעות במטבח, מוקסמת מההבטחה הטמונה בין הכלים, הארונות וחומרי הגלם.
קייטרינג הבוטיק שלה נולד לפני כשש שנים בעת טיול על חוף הים. שקמה, שהיתה בהיריון ויצאה להליכה לניקוי הראש, החליטה שזו העת. הגיע הזמן ללדת לא רק את התינוק שבבטן, אלא גם את החלום שבלב. וככה יצאה לדרך חדשה.
הקייטרינג שלה התחיל במטבח הביתי. שם, בין השיש למקרר, עם המוני רעיונות בראש ומתכונים מתהווים, הפך החלום למציאות. לאט לאט הקייטרינג גדל והתפתח ופרץ את גבולות המטבח שבבית.

שקמה קייטרינג. צילום: אדיר לוטן

שקמה קייטרינג. צילום: אדיר לוטן

המנות המגיעות אל לקוחות הקייטרינג הן פרי היצירה של שקמה, שצמח מתוך אהבה, ומגובה במחשבה על כל רכיב וכל בחירה בחומרי הגלם המשובחים ביותר, ובתכנון מוקפד של כל מנה. מבחינתה של שקמה, כל הזמנה שהיא מקבלת מלקוח מציתה מחדש את ההתרגשות לקראת מעשה היצירה והניחוחות שיתפשטו בחלל העבודה. התשוקה הזו, עם החוויה הכוללת, מתגבשות לכדי תפריט שכולו דיוק ואיכות לא מתפשרת.

מה תרצו להזמין?

תפריט איכותי של קייטרינג חלבי ניכר בעיקר במאפים שבו, ושקמה, שעבורה הבצקים הם מעשה קסם של ממש, מוציאה ממטבחה שפע מהם: קישים ריחניים המכילים ירקות וגבינות משובחות, לחמי בריוש עם מטבלים אוריינטליים, מאפי פילו ובויוס מהמטבח הבלקני, קרואסונים, דיינישים וטארטים מהמטבח הצרפתי– הכל מעשי ידיה, ללא תוספים מלאכותיים ומחומרי הגלם המשובחים ביותר.

עוד בתפריט הקייטרינג של שקמה:

מגוון הצעות אירוח המשלבות אוכל חלבי, צמחוני וטבעוני, הכל בהתאמה אישית לאופי המוזמנים. במחלקת הפתיחים יחכו לאורחים שלל שילובים מפתים של גוז'ר פרמזן ופרג עם קרם קממבר וגבינת עיזים, מקלות פרמז'ן, קשקבל וסומסום, מאפי שמרים מלוחים עם פלפלים קלויים, בצל מקורמל וגבינה בולגרית ומאפים רבים נוספים. מבחר כריכוני בוטיק עשויים לחמי בריוש משובחים ומילויים מרגשים כגון כריכוני סלמון, קממבר ופסטו, כריכוני גבינת גאודה עיזים, טפנד זיתי קלמטה רוקט. כריכוני אנטיפסטי וטחינה או כריכוני צפתית, עגבניות מיובשות ורוקט.

בין המנות העיקריות: מגוון קישים, פילה של סלמון טרי אפוי עם עשבי תיבול, בצלים ממולאים אורז, צימוקים וירק ברוטב סילאן ורכז רימונים, לזניה חצילים, עגבניות שרופות וגבינות עם רוטב בשמל, לזניה ריקוטה, תרד וכרישה עם גבינות ורוטב בשמל, קוסקוס עם ירקות, שקדים וצימוקים, פלפלים ממולאים אורז, דלעת וירק ברוטב עגבניות פיקנטי ועוד.

וכמובן, איך אפשר לסיים ארוחה משובחת בלי להשאיר טעם מתוק בפה? בתפקיד המתוקים מככבים בתפריט של שקמה עוגות, עוגיות וקינוחים חלביים אנינים כמו למשל טארט קרם שקדים פיסטוק ופטיסייר פיסטוק, מוס פירות יער ושוקולד לבן עם קרם מסקרפונה, פרופיטרולים ממולאים בקרם פטיסייר מצפים גנאש שוקולד ועוד רבים.

הקייטרינג מיועד לאירוח של עד 200 מוזמנים ומתאים לאירועי חתונות בוטיק- ליין חדש שהושק לאחרונה, אירועים עסקיים, אירוח פרטי, הרמת כוסית, כיבוד לישיבות או קוקטייל חגיגי. התפריט, כמובן מותאם תמיד לאופי האירוע והמוזמנים.

שקמה קייטרינג
כתובת: אלפי מנשה, רח' סנונית 22
טלפון: 077-6623012, 050-7221639
מעבר לפייסבוק
מעבר לאתר

שקמה קייטרינג צילום אדיר לוטן

שקמה קייטרינג. צילום: אדיר לוטן

צילום: אדיר לוטן

צילום: אדיר לוטן


 



כתבה שיווקית

תגובות

3 תגובות
3 תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון כפר סבא"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר