עבודות הרחבת החניון ברחוב גלר, דוברות העירייה
עבודות הרחבת החניון ברחוב גלר, דוברות העירייה

עשרות מקומות חניה חדשים יתווספו בשני חניונים ציבוריים בכפר סבא

עיריית כפר סבא החלה בעבודות פיתוח ברחוב גלר וצפויה להתחיל בקרוב בעבודות בשכונה הירוקה. כל הפרטים על המיקומים ומספר החניות

פורסם בתאריך: 1.7.26 09:16

עיריית כפר סבא מבצעת בימים אלה עבודות להרחבה ולהסדרה של שני חניונים ציבוריים בעיר. העבודות מבוצעות בהובלת מחלקת עבודות ציבוריות במינהל התפעול והפיתוח העירוני.

החניון ברחוב גלר: העבודות החלו בשבוע שעבר בחניון הציבורי הממוקם בפינת רחוב מעלה האורנים. החניון, שכלל עד כה מספר מצומצם של חניות, מורחב בשלבים אלה על מנת שיכיל עשרות מקומות חניה חדשים. מטרת העבודות במיקום זה היא לספק מענה נגיש לבאי מוסדות החינוך הפועלים ברחוב ולתושבי האזור.

החניון בשכונה הירוקה 80: החניון השני ממוקם בפינת הרחובות לוי וספיר. העבודות במיקום זה צפויות להתחיל בקרוב לצורך הסדרה זמנית של חניות נוספות. עם סיום הפרויקט, המתחם צפוי לכלול כ-70 מקומות חניה חדשים לטובת תושבי השכונה והמבקרים בה.

ראש העירייה, רפי סער, התייחס לפרויקט ואמר: "אנחנו ממשיכים לפעול למציאת פתרונות חניה נגישים ובטוחים במוקדים מרכזיים בעיר. הרחבת החניונים היא חלק ממדיניות רחבה של חידוש המרחב הציבורי ומתן מענה לצרכים היום-יומיים של התושבים. נמשיך להשקיע בתשתיות עירוניות שישפרו את הנגישות, הבטיחות והסדר במרחב העירוני".

תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון כפר סבא"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר